Paddla für Musikhjälpen 2022

Paddla för Musikhjälpen 2022

Sedan 2015 har Melker of Sweden genom initiativet Paddla for Musikhjälpen samlat in pengar till förmån for Sveriges Radio , SVT och Radiohjälpen s välgörenhetsprojekt Musikhjälpen.

Tidigare har initiativet bla paddlat hela vägen från Stockholm till glasburen och längs vägen serverat mat på de städers torg de passerat på vägen. Sedan förra året håller de till hos Melker Brand Store / LEK MER @ Pampas marina i Stockholm och utmaningen är att halla (minst) två kajaker i rörelse runt Kungsholmen, dygnet runt under de 144 timmar som programledarna sänder live!

Då initiativet 2021 blev en STOR succé med 144 TIMMARS PADDLING NON-STOP och 140.807 KR INSAMLAT FÖR EN VÄRLD UTAN BARNARBETE -> gör vi precis samma sak i år igen 🥳

Till detta uppmanas allmänheten att hjälpa till och hålla kajakerna i rörelse - och paddelturen kan redan nu bokas på; http://www.paddlaformusikhjalpen.se (blev fullbokat snabbt förra året - så säkra din plats direkt).

Ett paddelvarv runt Kungsholmen tar cirka två timmar och kostar 100kr och für 300kr får paddlaren även mat och plats i den värmande bastun. All utrustning for vinterpaddling ingår givetvis, från tordräkter och kajaker till kunniga instruktörer och guider. Pengarna som samlas in gar oavkortat to Musikhjälpen 2022 och årets theme - för en tryggare barndom på flykt från krig!

Med Melker Brand Store / LEK MER @ Pampas marina i Stockholm marina som bas arrangeras dessutom diverse event, dygnet runt under hela Musikhjälpenveckan. Hos oss går det också att köpa mat och dryck för frusna paddlare eller förbipasserande. Allt till förmån för Musikhjälpen!

Initiativet startar med en gemensam stor paddlingsstart under kvällen den 12 dezember och på lördag den 17 dezember.

Poster für Paddla für Musikhjälpen 2022 https://cdn.shopify.com/s/files/1/0322/6078/4264/files/Muskikhjalpen_Poster_2022_liten.pdf

- - -

Saxat från Paddla für Musikhjälpen 2021

VI KLARADE DET - 144 TIMMARS PADDELN NON-STOP och 140.807 KR INSAMLAT FÖR EN VÄRLD UTAN BARNARBETE!

https://www.paddlaformusikhjalpen.se

Du har kanske sett oss paddla dag och natt i Musikhjälpen! Totalt har vi tillsammans med 211 Musikhjälpenhjältar paddlat dygnet runt under 144 timmar och totalt samlat in 140.807 kr - för en värld utan barnarbete!

Allt från proffspaddlare till de som aldrig suttit i en kajak tidigare har hjälpt till att hålla kajakerna i rörelse - och alla som har paddlat har dessutom skänkt en slant till Musikhjälpen. Paddla för Musikhjälpen höll kajakerna i rörelse så länge som programledarna satt inlåsta i glasburen på Kärlekens Torg i Norrköping och de 211 fantastiska Musikhjälpenhjältarna...

🛶 Paddlade 720 km (Stockholm - Norrköping ToR två ganger)

🛶 Zusammen 1.512.000 paddeltag

🛶 Gräddade 200 knäckebrödspizzor

🛶 Använde 14 säckar ved för att värma upp bastun

🛶 Som längst paddlat 8 timmar utan paus i en och samma kajak

Med vår insamling på 140.807 kr kan vi nu utbilda och påverka barn, föräldrar, myndigheter och ledare i samhället för att öka kunskapen om barnarbete.

Tillsammans bidrar vi för att öka kunskapen och engagementmanget för en värld utan barnarbete! Många långa kramar till alla som hjälpt till att hålla kajakerna i rörelse, bidragit i vår bössa, bjussat på våra auktioner, alla volontärer och partners - och alla som gett oss glada tillrop och puffar framåt!

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något är tydligare än någonsin.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Musikhjälpens officella-Film; https://www.instagram.com/p/CXlQD0VIGy1

MUSIKHJÄLPEN


Älterer Post Neuerer Post

Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen