Öppningsveckor hos Paddla i Pampas

Nu är vi redo att slå upp portarna till vår upplevelseorienterade Brand Store i Pampas Marina.
 
I vår gemensamma och välsorterade Brand Store finns alla årets nyheter och innovationer från Melker of Sweden och Tahe Outdoors.
 
Här erbjuder vi alla som är nyfikna på paddling att känna, klämma och testa alla våra modeller – tom på vattnet.
 
Lugnt vatten och anpassad brygga finns precis utanför dörren - allt för att skapa trygga och säkra förutsättningar för att komma igång med paddling på allra bästa sätt.
 
 
Under våra öppningsveckor (tom den 19 april) har vi dessutom flera fina erbjudanden:
 
- KÖP VALFRI MELKER 2020 så får du ett noga utvalt tillbehörspaket (värde 3989 kr) med på köpet av din nya Melkerkajak, modell 2020. Tillbehörspaketet innehåller del-/justerbar paddel med kolfiberskaft och handgjutna glasfiberblad från Altitude Zero, komfortabel paddlingsväst och nylonkapell från Artistic.
 
Mer om erbjudandet från Melker
 
 
- KOMPLETT STARTPAKET med kajak, paddel, flytväst och kapell för endast 9990 kr.
Kvalitetskajaken Fit 147 PE - tillverkad av Tahe Outdoors på andra sidan Östersjön - är en utmärkt nybörjarkajak med riktigt bra stabilitet och god hastighet.
Kajaken är utrustad med både roder och skädda för bästa manöverbarhet och kursstabilitet, dessutom har den en rymligare sittbrunn - vilket gör det lättare att komma i och ur kajaken även för lite större paddlare.
 
Mer om erbjudandet från Tahe
 
 
Passa också på att ta en sväng i vår Outlet @ Pampas – här finns ett större antal tidigare uthyrda kajaker och paddelbrädor, förra årets modeller, ”limited editions” och tillbehör som vi säljer ut till kraftigt rabatterade priser.
 
Varmt välkomna till våra öppningsveckor hos Melker & Tahe Brand Store / Paddla i Pampas - Stockholms utgångspunkt för paddelupplevelser - här finns allt du behöver för att utforska och uppleva paddling på bästa sätt.
 
- - -
 
Uthyrning & upplevelser @ Pampas - www.paddlaipampas.se
 
Med utgångspunkt från Pampas Marina erbjuder vi de allra bästa förutsättningarna för central stadspaddling i nordens Venedig. Att på egen hand - under trygga och säkra förutsättningar - få möjlighet att upptäcka och uppleva Stockholm från vattnet är en magisk upplevelse.
 
Hos oss på PiP får ni instruktioner och hjälp av engagerad och professionell personal, paddla moderna premiumkajaker/SUP från Melker & Tahe samt förslag och tips på lämpliga rutter för att få det mesta ut av paddlingsturen - som nybörjare eller expert.
 
Förutom uthyrning erbjuder vi också guidade turer, kurser, event mm.
 
Håll också utkik i vår aktivitetskalender då vi varje vecka arrangerar olika aktiviteter i Pampas. Tillsammans med vårt stora nätverk av partners, branschkollegor och personligheter skapar vi grymma förutsättningar för härligt brygghäng och aktiviteter i direkt anslutning till vår Brand Store.